Skoja!

Skoja bara lite sådär! ingen ridning i dag hehe. Tänkte faktiskt vara duktig och plugga inför nationella provet i morgon i stället. så nu ska ja duscha och sen sätta mig i mitt rum med te och en mysig filt och plugga, Kan det bli bättre lr? :D vi höres , hej svejs
Lite egobilder haha

nyss hemkommen från skolan.

Nyss hemkommer från skolan, min snälla far kom och hämtade mig. Tänkte ta och göra en kopp te nu sen ut och rida e det vackra men extremt kalla vädret. Känns oehört ensamt att komma hem till ett tomt hus, min lilla vovve e hos veterinären men kommer som tur hem i kväll!  vi hörs efter ja ridit min lilla pålle.
pusss

Bläää

HATAR SKOLAN!! pallar inte. Sitter på tråkig engelska lektion och ska rätta provet och sen redovisa,men som vanlig vet ja inte äns va vi ska göra haha men tänkte göra de under lovet så ja kan redovisa efter det, har fan bestämt mig för att bli duktig, bra va?! :D

Godmorgon

Godmorgon, lr god dag kanske man ska säga. Sitter på tråkig matte lektion, pluggar inför nationella provet i morgon. När ja kom hem från skolan i går blev det ridning på tre hästar! skit skoj, har en träningshäst nu som ja tränar åt en tjej, jätte fin verkligen och har blivigt så kär i honom, tölten är verkligen helt grym! han är otroligt känslig och lär sig saker fort. Blir att komma ut på tävlingsbanorna i vår/sommar när vi känner oss redo. En häst som aldrig kan bli tråkig att rida. Red också min egna lilla vilde, gick sådär. Han va jätte stel,envis och hårt i munnen. så jobbade på mjukgöring på volter och så, sen blev de att träna mycket trav för de är hans svagaste gångart och han är så osäker och ostabil i den. Släppte tyglarna helt och fick låta honom hitta sig själv och bara springa varv efter varv. Red också Glannapanna, jobbade lite i trav så hon slappnade av och i galopp för att se om hon slutat med sina bockningar haha blev inte nå tölt då de e hennes svagaste punkt.
skriver snart igen. pusss
Slänger upp en liten bild från en tävling på min lilla häst.

Godmorgon. Dålig uppdatering

Hehjej
Uppdateringen suger!! hade ingen ork att blogga i går, feber och mådde inte alls bra.
men kommer blogga mer idag, de kan jag lova er! :)
Det är så mycket lättare när man har egna datorer i skolan för då sitter man ju vid en data hela tiden.
I Söndags satt jag först på morgonen och pluggade i 3 timmar, känner mig en aning duktig. Efter det bar det ju av till Kista och handla med mamma. Jag skulle slängt upp bilder på de ja köpt men de hade ja tyvärr inte tid med sen för då fixade jag mina naglar i några timmar och kolla på "blåsningen" och "wallander"
I går va jag bara i skolan, från 8.00 - 16.30 sen blev de handla lite emd pappa sen hem och äta,fixa lite med hästarna och sen bara ta de lungt, mådde ju som sagt inge bra. Fick bli att sitta och läsa tidning med en kopp i handen och lyssna lite på musik.:)
Skiver snart igen
puss :)

Kom precis hem.

Heejsan, hann inte att blogga innan jag åkte i väg men nu har jag iaf kommit hem från Kista och det blev massor med saker, tänkte visa allt här i bloggen om en stund, tänkte då också visa dagen outfit. Köpte med mat hem också så nu ska vi äte, Vi hörs om en liten stund. bye

Godmorgon

Godmorgon!
Ligger nu i sängen, vaknade för inte alls så länge och kollade ut genom fönstret. Det är SOL!! Gud så härligt och känner på mig att det här kommer att bli en bra dag. Nu ska jag ner och fixa lite frukost innan jag ska sätta mig ner och plugga. Hoppas ni sovit gott,det har iaf jag. Vi hörs efter ja pluggat lite så kan jag visa dagens outfit
också. Hej så länge.

Godnatt!

Nu har Amanda och Glenn vart här och hållt mig sällskap och nu blir det till att sova. Upp tidigt i morgon och plugga, sen blir det i väg och shoppa i Kista med mamma och sen rida pållen min. Hörs i morgon. Nattinatti
Puss

Räddarna!

Underbara Amanda och Glenn är på väg hit nu, Räddar min kväll!
blev inge fix med naglarna, skulle ta för lång tid så de får bli i morgon i stället :)
Blir att umgås med dom nu och kanske blir ett inlägg sen, byebye :)

Fixa naglarna till 2 filmer.

Nu är då melodifestivalen slut, tyckte att de va lite bättre låtar den här gången. Nu ligger jag och kollar på "...och så kom Polly" sen 22.15 börjar sweet home Alabama som ja då ska kolla på. Medan ja kollar på dom programen blir det att fixa mina naglar som ja gör varje helg. Brukar göra det på söndagar,fråga mig inte varför haha men när jag ändå är hemma i dag så får de bli nu. Hörs lite senare så kan jag visa hur dom blev. Trevlig kväll :)


Melodifestivalen.

Melodifestivalen med chokladfondant och te! :D

Mysig hemmakväll med mig själv.

Äntligen kom ja in på bloggen, försökt ett tag, måste ha varit nå strul. Sitter just nu i soffan med mitt mysiga duntäcke, datan i knät och hunden ligger mellan benen, lät lite fel de där men ni förstår haha. Tänkte ta och laga lite mat och sen MÅSTE jag faktiskt plugga, gjorde inte de tidigare, fy på mig. I kväll är det ju melodifestivalen också, har inge koll vilka som ska vara med men hoppas de är nå roliga. Tror de blir hemma i dag faktiskt, är jätte trött och har faktiskt ingen lust att göra nånting alls än att bara ligga o slappa i soffan. Blir väl också att försöka lära sig lite mer om Ps, fattar typ ingenting men de ska nog bli bra haha. Vi hörs lite senare!

En frusen Jess

Hemma nu från istölten och jag tror aldrig i hela mitt liv att jag frysit så mycket, Stått på isen med blåsten och snöstormen i ansiktet. Var där i kanske 1 timme innan jag åkte hem igen,klarade inte av längre,men jag fick se ELIT klassen som ja också åkte dit för att kolla på. Det var sjukt mycket strykningar men så här såg de ut i Elit iaf:
  1. Gardar Gislason på Prins från Knutshyttan
  2. Eyvi mandal - Hreggvidson på Muska från Smara
  3. Sigfus Sigfuson på Mökkvi från Åleby
Tänkte göra en stor kopp te nu och försöka plugga lite eftersom jag inte gjorde det i går sen vet ja inte vad som händer i kväll.Mamma och pappa ska bort på middag så kommer inte någonstans om ja inte åker vid 6 så får se,kanske blir en mysig hemma kväll i kväll med.Precis när jag kom hem också så skulle jag ut och ge hästarna mat och självklart när ja skulle gå mellan staketet så fastar jag med foten och rakt ner i snön med ansikte, tur då att de bara va hästarna som såg det, kunde blivit lite pinsamt annars haha. Vi hörs lite senare :)

Istölt

Godmorgon.
Mamma väckte mig vid 6 och jag va då alldeles för trött så jag bestämde mig för att inte följa med, Somnade om och vaknade för drygt en timme sen och min kära far säger nu att han kan skjutsa mig,gud så snäll han är. Så nu måste jag klä på mig varma varma kläder för att inte frysa i hjäl där borta. Vi hörs senare och ha en bra dag.:)

Godnatt!

Snart går ögonen i kors så dags att stänga av och sussa lite, upp tidigt i morgon. Kommer stå ute på isen en hel dag så får bli mycket kläder i morgon. Kameran blir med så kommer nog kanske slänga upp lite bilder senare i morgon. Blir nog inget bloggande i morgon bitti så de får bli när jag kommer hem. Godnatt!
En trött Jess!

Myskväll

Hej igen,Lets dance är nu slut och kom precis in från att ha kvällfodrat hästarna, får lite dåligt samvete av att dom ska stå ute när de snöar men dom e ju trots allt islandshästar och ska klara det hehe. Till lets dance gjorde mamma jätte god chokladfondant med vaniljglass och hallon som vi åt när vi låg och mös i sängen. Känns konstigt att vara hemma en fredag kväll, inte ofta jag är det men ibland kan det faktiskt vara skönt att ta de lite lugnt ibland. Tror jag ska gå ner och göra en stor kopp te och pilla lite i photoshop. Blir ett godnatt inlägg lite senare om ja inte lyckas somna med datan i knät haha. hörs!

Dagens citat

Du kan stå på tå,men du kommer aldrig upp till min nivå...

Lets dance

Ligger just nu i sängen efter en skön dusch framför lets dance med mamma och vovven. Blev en hemmakväll i kväll ska upp 05.30 i morgon.Blev en liten godare middag i dag,fisk med hemmagjord potatismos.Efter middagen blev det en låång varm dusch och ansiktsmask osv, kände för att fräscha upp mig lite, nu ska ja kolla vidare bloggar lite snart igen.


Skönhetstips. fett hår.


Ett jätte bra tips om man inte hinner tvätta håret. Då kan du ta LITE vanligt vetemjöl och lägga i hårbotten, kamma ut håret och det ser genast bättre ut!

Min tatuering

Tänkte slänga upp en bild på min tatuering som jag gjorde för exakt en vecka sen, ser riktigt fin ut men måste nog fylla i den snart. :)

Här slänger ja upp en bild på mig tatuering som jag gjorde för exakt en vecka sen.


19/2-10 FREDAG Party lr hemma?hmm..

Tjeeenare!
Ingen skola idag,hur skönt som helst!! trodde jag skulle få sova ut med icke sa nicke de fick ja inte för kl 9 var städorskarna (stavning) här och vem kan sova till damsugar ljud och upp och ner i trappor.Då var det alltså bara att skrutta upp och göra i ordning frukost medans dom städade övervåningen. Sen va de mellanvåningens tur och då blev de att sitta i mitt mysiga rum och fixa med bloggdesignen som ja då alltså har hållt på med hela morgonen, hade inte en aning hur man skulle göra med tillslut lyckades ja till min stora förvåning haha och kolla så fin den blev nu!
Tänkte faktiskt försöka plugga lite nu, ska läsa nån engelska bok och skriva en uppsatts, kanske borde träna lite på matte också då vi har nationella nästa vecka. De e ju FREDAG i dag,jippi så antingen blir den ridning för Carro om hon fortf inte är sjuk annars så blir det väl Märsta lr kanske hemma tillochmed, kan va mysigt att ha nån kväll hemma med familjen och kolla lets dance osv.
Ska upp tidigt i morgon också då det är Istölt i Vallentuna, kommer inte själv att vara med och tävla utan kommer åka dit och kolla, HATAR allt som har med is och vatten att göra, tänk så brakar man igenom när man kommer där i full fart med sin häst som faktiskt har hänt! såå nä jag håller mig på torra land i stället :)

18/2-10 Inge bra dag i dag..

Tjenare!
Sitter just nu här i min runda stora säng och äter kakor med mjölk, dricker mjölk hehe.De får bli min middag i dag då middagen mamma lagade inte alls var nå god,Någon morotsoppa med nudlar...
I dag har ja vart i skolan, gick från 09.30 till 17.00 men eftersom de knappt går några bussar från lr till mig så blev ja tvungen att sitta i skolan 07.40 då jag åkte med mamma innan hon åkte till jobbet :O tycker faktiskt lite synd om mig själv i bland hihi i dag har jag inte alls varit på någe bra humör, trött, feber, SUR :O trodde dagen skulle bli lite bättre då ja efter skolan skulle åkt och handlat nya kläder men som VANLIGT börjar vi bråka så fort jag hoppar in i bilen när hon hämtade mig i skolan..SUCK!! känns som den människan söker bråk haha hon vände då och vi åkte hem, utan att säga ett ord till varandra.Kom hem gick upp på mitt rum och sov i sisådär 2 timmar, tror faktiskt det var det som behövdes för efter de blev ja mycket gladare och piggare. Efter sovstunden gick ja ut för att packa hö till hästarna och mocka boxen, sen gick ja in och städade, tvungen att göra i ordning lite för städerskorna kommer i morgon och låg kläder överallt i mitt rum och nere i hallen. Nää nu ska jag kolla klart på tv och sen blir det att nanna kudden upp i morgon för att sitta i skolan 08.00 då ja börjar 10.30 men Felicia har lovat att hjälpa mig med headern på bloggen för nu ser den inge vidare rolig ut. Godnatt och sov så sött!
Love

Ny blogg!!

Välkommen till min nya blogg! Inte gått så vidare bra med dom andra två jag haft men jag ska försöka bli duktigare på att skriva nu.
Love

RSS 2.0