Helgen

Hejhopp och godmorgon, eller goddag kanske man ska säga haha
inte hunnit att skriva i helgen för har haft fullt upp kan man säga,
i fredags
Blev det först ridning för carro, red ute och de gick faktiskt jätte bra tyckte jag, att rida med det nya bettet gick sådär. Efter det blev det hem och packa lite och sen kom Tim och hämtade mig så åkte vi till Märsta och hyrde film och köpte godis, sen hem till honom och kollare på filmen, de va paranormal activity, tror aldrig i hela mitt liv att jag har vart så rädd faktiskt, haha
sen blev det att åka hem och sen upp tidigt för att åka på Kurs för Carro och Nadja och det började med ett femgångsprogram och sen ett töltprogram och dom bedömmde och filmade de och så skulle vi gå igenom filmen sen. Efter det blev det träning på ovalbanan för Carro, Kom hem runt 6? och då blev det mat och tv, sen vid 01.10 kommer Tim hem till mig och det blir tv tittande och lite så sen vid 03.30 åker han hem och då ska jag upp 08.00 haha en aning jobbigt men det gick bra, då blev det träning på ovalbanan, blev stilpass träning och det gick helt okej faktiskt, sen på eftermiddagen skulle vi rida stilpass också, men mer som tävling och vi blev bedömda men tyvärr så fick han ett ryck och stack och rakt utanför banan och så flög skojäveln av haha. Carro va jätte snäll och slog på den så jag fick rida igen och kan säga att de va inte lätt att få honom att först trava sen galoppera och sen lägga pass men efter att Najda sa att jag fick ta den tid jag behöver och efter cirka 15 minuter och 100 varv senare så fick jag äntligen trav och iväg och de gick väldigt bra faktiskt. :) sen hem och sova.

Kaffe och träning

Inne en liten sväng nu innan jag ska ut igen, måste ju ha en Kaffe om man ska orka haha, har nästan packat klart allt, och nu ska jag gå ut och ta in min pålle och göra i ordning honom och sen i väg för träning :) Från att ligga jätte sjuk i soffan till en fartfylld dag och fartfylld helg, hoppas bara inte att jag blir sjuk igen hehe. Vi hörs när ajg kommer hem! Pusss och trevlig kväll :)

HAHA

HAHAHA fick nyss reda på av Pinnen att de e valborg på om en vecka!!?? haha jag trodde det var om 1-2 månader, haha snacka om noll koll man har alltså xD

Packa,packa,packa

Har precis tvättat av ansiktmasken och druckit upp mitt te, så nu är det bara att ge sig ut för att ge hästarna sitt lunch hö och sen packa inför i kväll och för helgen. I kväll har jag lektion för Carro i Rosersberg sen i helgen är det tävlingskurs för Carro och Nadja, ska faktiskt bli riktigt roligt. Ska också pröva mitt nya bett i kväll så att Carro får se va hon tycker om det, just nu rider jag på Jaktbett som jag gjort ett bra tag nu men han lägger ju tyvärr tungan över bettet därför det nya bettet är med port :)Fint väder är det i dag också, eller iaf finare än dom förra dagarna hehe. I kväll blir det antagligen att ha en myskväll med film och sånt med Tim :)
hörs antingen innan ja åker iväg eller i kväll när jag kommer hem:) puss

Hejhopp

Godmorgon, klockan ringde på 9 och ja skulle ut och släppa ut hästarna, va inte direkt pigg på det efter att ha sovit dåligt i natt men upp måste man om man har häst. Efter det så kom jag in igen och la mig och  med vovven i sängen och somnade om, nått jag inte egentligen skulle göra för måste kunna sova i kväll, Men som tur va ringde Tim vid 12 så då blev man ju klarvaken igen :) nu sitter jag nere i soffan och äter fruskost och kollar på tv, sen blir det att packa inför kvällen! :)
puss

Tv

Sitter just nu och kollar på "sveriges värsta bilförare" just nu och det är final! :) sen blir det nog filmkväll. Har inte så mycket att skriva i dag heller så.

Tråkaaar

Sitter just nu med en stor kopp te i ena handen och en B&J i den andra framför Tyra Banks show :D Sitter också och kollar på Lite citat jag ska tatuera in och de svåraste är att välja ut ett av alla dom jag valt ut haha. Pratade med Robin för en stund sen också och de är nått så sjuuuukt vad vi längtar till Turkiet och Alanya, vi ska ha så jäklans kul, jag och grabbarna haha!! Och just nu SNÖAAAAAAAR DET!!!???

Asfalt..

Ibland önskar jag att jag var en härlig praktfull sommaräng, mitt uppe i sin fulla prakt. Jag vet att jag siktar alldeles för högt när jag tänker så. Visst finns det många vackra sommarängar bland oss. Jag är inte en utav dem. Jag är asfalt. Grå och trist. Hård och skrovlig. Ful.
Allt är bättre än att vara asfalt. En sammansatt massa som måste plattas till ordentligt för att den ska passa in.


En dag är det min tur.

Även de vackraste blommor är starka nog att växa genom asfalt.


Jag är den jag är och den kommer jag alltid att vara...

Älska mig för den jag är försök inte göra om mig.
Försök inte förbättra mig, så att jag ska passa dig
för då är DU inte värd mig.
Jag är ett av orginalen som vägrar
att bli en kopia av någon annan.
Älska mig för den jag är ...
gör du inte det så är det
inte mig du vill ha...
Kärlek är det enda som blir större
när man slösar med det.
Livet är en labyrint ...
man måste gå vilse några gånger för att hitta rätt....

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade för en stund sen, ligger nu i soffan och kollar på femmans växel :) tänkte ta mig något att äta och sen får vi se vad som händer, antar att det blir soffan hela dagen i dag också... :(

väntar på mamma :)

Ibland bara hatar man att bo PRECIS bredvid Arlanda flygplats... inte direkt lätt att försöka sova när man hör små proppeler plan flyga omkring och dom låter ju inte lite heller... men men ska va glad att planen får åka iaf :) legat och kollat på film hela kvällen och fixat och målat naglarna också :) ska snart sova, väntar bara att mamma ska komma hem, hon har vart borta på möte och jag kan inte lägga mig utan att veta att hon kommit hem så att ingenting har hänt henne :) Vi hörs i morgon. Godnatt och sov så gott! :) pusss

Du e pinsam.. Lodjuuuuuuuuuur

Gaaah ibland blir man så jävla sur, fy fan vad jag garvar åt dig... du kan inte vara MOGEN för en sekund, stackare och jag vet att du läser det här också mohahahaha!!!
Tror det är fler än jag som kännt att man bara vill vrida om nacken på någon, att man garvar sönder för att nån är så jävla pinsam och som inte kan prata om saker som en normal jävla person..
nu ska jag lugna ner mig lite genom en promenad i mörkret bland lodjuren.. jo de sant, de finns lodjur precis utanför mig!!!?? :O satt nyss och läste sigtuna byggden att min granne på Rickeby har sett lodjur flera gånger på sin tomt. Jag ahr hört om det förut men bara trott att de va saker som folk bara hittade på och skoja om men så va de tydligen inte... nu  jag inte bara rädd för ÄLGAR som e min största fobi utan nu ska man akta sig för lodjur också, men pappa sa att dom e räddare för mig än vad jag är för dom så man får väl hoppas att jag slipper träffa någon då om jag nu inte sitter i en bil eller utanför fönstret.. trodde bara dom fanns typ uppe i Norrland bland björnar och grejjer men men där hade man visst fel och nu har ja lärt mig nått nu, så alla här nere nu AKTA ER!!!! haha xD
men de måste ju också vara bland det SÖTASTE djuret vi har på den här jorden, en förstoring av katter men en lite annorlunda färg, små toffsar på öronen, stora fina tassar och ögon åååh man vill ju bara krama om dom! :D

Ridsport

Sitter just nu och kollar på World cup i ridport på tv. Inte ofta man ser ridning på tv tyvärr...
Väntar också på mat, ska bli viktväktar korv, huuur god som helst!! sen tänkte jag nog ut och gå en sväng i regnet med vovven..klarar inte av att sitta stilla längre!!! om jag nu vågar gå ut :S... tell you later why...
hörs snart puss

Ingen rubrik..

Fan vad jag tycker tiden går fort!! klockan är redan halv 6?? Har iag kollat klart på "sex and the city" den va jätte bra och tårarna bara rann haha. Sitter du och kollar på förkväll, ett av mina favorit program faktiskt, mamma tycker jag börjar bli lite tantig haha Just nu pratar dom om Leila och hennes fina bakverk. Tycker de börjar bli jätte tråkigt att bara sitta hemma och vill hitta på nått men går tyvärr inte att göra så mycket när man e sjuk... lust att bara ut o springa eller åka i väg nånstans eller rida!! känns verkligen som om jag skulle behöva rida. På fredag är den lektion för Carro och i helgen är det tävlingskurs för Carro och Nadja på mälhamra och det ser jag jätte mycket fram emot, ska också hälsa på vårt fina avelsto Tofa som står där. Ska bli såå spännande och se lilla tjockisen som nu har Carros lilla fölis i magen :) vi har förresten bestämt hingst och nu också bokat och det blir fina Soldan! :D
Vårat sto Tofa och hennes föl Menja som hon har just nu och som Carro äger.
Min fina 12 åriga femgångsvalack Siggi!!<333
Soldan fra Hvitanesi som Vi ska betäcka Tofa med!:)

..

Ibland så river du muren, som jag byggt upp av räsla, svek och minnena från förr...

SNÖÖÖÖÖ

OMG det snöar?????????!!!!!!!!

Sex and the city

har precis vart ute och gett hästarna sitt lunchhö och nu äter jag frukost, det blev norsk macaroni och cheese :P och kollar på "sex and the city" aldrig sett den faktiskt haha men köpte den i går :)

Godmorgon

Godmorgon!!
Sov länge i dag och vaknade av att jag kunde ANDAS! :D det går åt rätt håll iaf vilket är jätte bra, skönt att få sova ut lite. Idag blir det att.. hmm.. jag vet faktiskt inte men ska väl ta de lungt och nu tänkte jag iaf gå ner och ta mig en kopp te och någonting att äta och sen får vi se va som sker:)
pussiluss!
trött lr? haha

Jag sökte dig men fann mitt hjärta..

Nu har jag krypit ner i min runda mysiga säng och ska kolla på "DAGBOKEN, jag sökte dig men fann mitt hjärta" har hört att den e bra så det får vi väl se, tycker iaf namnet är jätte gulligt :) tror inte jag skriver någon mer i dag så vi hörs i morgon när jag vaknat och så får vi hoppas att jag inte vaknar av att jag inte kan andas. Sov gott allihoppa, ovanligt många som läser mig blogg faktiskt hehe. De trodde ja inte att det skulle vara så många, men de e kul :)
Naaaattti

Saknar..

Sitter och kollar igenom lite bilder, fan vad jag saknar förra sommaren och fan vad jag saknar att vara på crossbanan!! kan nån bara ta mig tillbaka dit!! förhoppningsvis blir det crossbanan i sommar! och blir också Uddevalla på VM med Johan förhoppningsvis!
Travis Pastrana

I want someone..

I want someone to kiss
I want someone to miss
I want someone to care for
I want someone to hold on
I want someone to hold hands
I want someone to hug
I want someone to be proud of
I want someone to love
and I want someone who loves me!
I want someone!

Äntligen hemma från körskolan..

Hemma vrån körskolan u, kan säga att de inte alls va roligt att sitta helt stilla och bara lyssna..hade myror i hela  kroppen och ont i huvet och hostade med min roliga krupphosta jag har nu så de va ju lite pinsamt men men haha. Nu har man ju äntligen gjort den iaf så nu är de bara att vänta på körkorttillståndet då :) Nu blir det att kolla lite tv tror ja, köpte några filmer på statoil på vägen hem också så blir antingen att kolla på dom i dag eller i morgon. Nu blir det  :D PUsssss

Pelhambettet har kommit

Wihooo såg nu att ja fått mitt nya bett hemskickat till mig, bombers bit pelham med port :)så nu ska jag pröva det på honom och de som han blir lättare på tävling och inte lägger tungan över bettet.. knas häst.. hörde att de kunde vara för att när vi e på tävling så blir han så upppspelt attt tungan svullnar upp och han känner att han inte kan andas därför gör han det. men denna har alltså port som är större tungfrihet :)

Körskolan...

Hej hopp, har precis gjort mig i ordning lite och pappa kom nyss hem med donken.. känner att ja börjar bli lite onyttig haha usch, men men ja e sjuk, får ta och skylla på det xD snart bär de av till körskolan och ska sitta där i 5 timmar så vi hörs när jag kommer hem, trevlig kväll PUSS

Värt att läsa...

Maybe you did’nt need him as much as you thought you did, when it was over you cried like the rain just so the world could feel yout pain.You really did feel lost without him, but now that he is gone you not gonna look back, and when you realised you were probably better off whitout him..Was the best thing you ever did,he really was your everything…Maybe now he knows he’s lost his biggest fan.

You remember all the times you wished you never met him cause sometimes you still think it. So now your still left reaching for that one boy to prove your wrong and show you they’re not all the same. Maybe you stilll think about him… but what difference would it make??Even though you miss those days when he would just phone you for no reason ,send you all those texts that you found so hard to delete,put a smile on your face when no one else could. And even if it was him who made you cry, he seemed to be the only one who could make stop.

You still think about what went so wrong even though it’s too late,When he said forever you were stupid enough to believe him..so your left thinking when he said he loved you,did he ever really mean it?? Thats when you remember nothing last forever! You remember how it all started,even though you try to forget.

It’s so hard when you see him,sometimes you have to remind yourself your not together..

Why does something so perfect always have to come to an end it was just another mistake, it's a shame you never learn though mabye next time you will get your fairytale endning,just not this time.

Just remember everything happens for a reason.There’s so many things i could say,but i know you’d just walk away.I miss your smile,but i miss mine the most.No matter how much i did’t believe it,i guess i know now we just wern’t meant to be.Giving up doesn’t always mean you weak..sometimes it means you strong enough to let go…You promised me so many things,but you forgot one thing…to keep them..

I hope the day you look back on this, is the day you realise what you had….

// Jess


Ansiktsmask..

Sitter här med en ansiktsmask, som vanligt haha xD Dricker en stor kopp te också,  tänkte ta och fixa mina naglar lite, har precis tagit bort mina gele naglar, har haft de konstant i lite över ett år tror jag? så tänkte låta dom vila den här veckan eller kanske några? dom e så otroligt tunna nu och kan knappt ta på dom utan att ja skriker, har massa tävlingar och kurser framöver och då går dom ändå bara av så de får bli utan haha, känner mig typ handikappat utan dom, men men xD Har huuur tråkigt som helst också, vill bara ut och springa, eller göra nått, fan hatar att bara sitta stilla och inte göra nått, ska iaf till körskolan i kväll...sitta där i några timmar också... kuul... men men
jag just nu haha

..

Allt som glimmar är inte guld...

NY HEADER

Visst är den fin? lite somrig sådär nu när sommaren är på väg, tyckte den andra va lite dyster och mörk hehe:)

suuuuuuuck

Usch inte haft det såhär svårt sen 23 december 2008!!!! men men, nån måste de ju vara haha:P tror min lilla hund förstår att nått är fel! han hatar att ligga nära mig och ligger oftast inne i sängen men nu ligger han så tätt intill mig som det bara går i soffan med huvudet på mitt ben, och följer efter mig vart jag än går!! sååå sött hihi :D

gaaaaaah!!??

Godmorgon godmorgon! vaknade vid 08.00 av att ajg inte kunde andas, kan bli så i värsta fall när jag e förkyld, det är min astma som spökar, så nu kan jag knappt prata, låter som en hel kar och har krupphosta!!!!! antar att det blir sjukan sen som vanligt när detta inträffar, ni skulle bara hört mig nu, låter som om jag ska dö! haha nä nu blir det att dricka de, proppa i mig alvedon och astma medecin och se om det blir någe bättre!! hörs! puss :)
ser jag inte sjuk ut?? stackar Jess :(

maaaaaat

Ligger i sängen och har precis kollat på förkväll! :) mår inte direkt jätte bra tyvärr :/ Väntar på mamma som ska komma hem med kinamat, såååååå gott och jag är hur hungrig som helst!! :D <3

.

Vissa beslut
får man acceptera,
lära sig leva med,
Bli starkare av och 
försöka gå vidare...

..

Hoppet är det sista som lämnar än...

soooool

Ligger just nu ute och solar, sprang in nu en snabbis när den tyvärr gick i moln haha :O gillar inte heller att vara sjuk, hatarhatarhatar, men skönt att vara hemma iaf hehe :) föresten har ja fått en liten rand en solningen och nu ska ja ut igen puss

..

Du må være fornøyd med deg selv, og du må klare å akseptere at alle er forskjellige. La andre kjøre sitt eget løp, og ta et bevisst valg på hvem du ønsker å være...

..

The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for...

Sjukling!

Måndag i dag och ingen skola för mig!
E huuuur förkyld som helst, uschusch :( bäst att jag stannade hemma i dag så jag blir frisk fort i stället för har så mycket nu frammåt som jag verkligen inte kan missa. Fint väder är det idag iaf. Blir till att snart ta en dusch sen lägga ansiktsmask osv, måste ju unna mig själv lite nu när ja e sjukling hah. Som tur hade vi bara 3? lektioner i dag och inga viktiga så missade inte så mkt :) helgen har varit helt okej. Och framåt i ca 2 månader, om inte mer? kommer jag inte ha en ända helg ledig!! tävlingar, kurser, nyköping!! men kul ska de blir, hatar ju när man inte har något att göra.. Hörs lite senare puss från sjukligen Jess hehe

Jess helg!

Heejheej dålig upptadering i helgen tyvärr.
Fredag
Skolan först sen blev de att jag gjorde i ordning mig för att åka till Knivsta men sen blev det inte så iaf så låg i sängen hela kvällen och kollade på film, rätt skönt det också i bland.
Lördag
I lördags så var det upp tidigt för att åka till Västerås och kolla på Hingstfestivalen, sjuukt mkt fina hästar!! satt och rös haha Speciellt när Hinrik red Vakandi och rätt som de va slängde av tränset och red!! helt otrolig, han va lika fin som innan men nog bland det häftigaste jag sett. Inte lätt på en isis haha. Av alla fina hingstar ska vi nu välja ut en till vårat avelsto, inte lätt att välja när det finns såååå många fantastiska hästar. Men nu har vi nog valt en hingst som passar Tofa!! :D Vi kom hem runt 19.00 och gjorde mig i ordning för att vid kl 22.00 åka till Gottröra på Partyy!! de va heelt okeej faktiskt, runt 2?? kKom mig kära far och hämtade mig :)
Söndag
Söndagen blev en slappdag, Vaknade tidigt för att plugga sen blev de att rida på banan sen en sväng ut och sen åkte pappa och jag och köpte pizza, lite onyttig får man väl vara i bland haha. Kände att jag började bli förkyld då när jag vaknade och blev värre på kvällen tyvärr, så kvällen spenderades i sängen framför wallander
De va min helg det!!

Hemma

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade engelskaprov och svenska lektion, provet gick väl inte direkt jätte bra men man får väl se :) Sitter och läser lite bloggar nu och ska snart ut och packa hö och mocka min hästs box innan mamma hämtar mig för att vi ska åka och handla lite :) hös sen pusss

SKOJA mohahha

SKOJA BARA! haha kommer inte ha med datan i dag så hörs när jag e hemma igen runt 2 :) pusss

Skola snart

Godmorgon godmorgon, vaknade runt 9 och då blev de direkt ut att springa är tillbaka nu färdig duschad och med en chokladkaffelatte i handen :D om en halvtimme blir det att ta MOPPE haha till skolan, inte gjort de på evigheter :P får nog ta och skynda mig lite men som tur använder man inte smink i skolan så de e ju skönt! :) Hörs igen antagligen efter engelska provet, JUST FAN jag har prov hahah smart Jess xD :P pussss
Jag just nu!

Godnatt!

Gooood natt från en halv trött Jess!! <3

Tila tequila

Sitter i min runda mysiga säng just nu ock kollar på "at shot at love with tila tequila" heeelt ensam och det gillar ja inte :( jag börjar kl 11.30 i morgon men de blir upp 9 för städorskerna lr hur de nu stavas kommer då och då ska jag ut och springa och sen dra till skolan med MOPPEN HAHAHA usch inte direkt sugen men men slutar 13.30 så det blir att direkt hem och rida sen handla och sen PARTEYYYYYYY för det är FREDAAAG! :D

HAHAHAHA

HAHAHA FY FAN VAD JAG ÄLSKAR SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE!! måste nog vara den roligaste programmet som finns xD

Sveriges värsta bilförare

Blev inge springande för mig i dag, men upp i morgon bitti för då ska de springas haha nu sitter ja och kollar på "sveriges värsta bilförare" sen blir det duschen :)

Ridning och fyrhjuling!<3

Wiho kom nyss in från ett stenhårt ridpass, gick faktiskt jätte bra!! efter det blev det att sladda banan men fyrhjulingen och vart så fint, fan vad grym man är haha efter det blev det ut på "vanliga" banan och köra fyrhjuling höll dessutom på att köra på en hund och det är inte direkt liten fyrhjulingen är haha men åkte iaf en hel del varv och då började bensinen ta slut så fick bege mig hemmåt, härligt att köra i regnet haha ridning och fyrhjuling är två av de sakerna som är de absolut BÄSTA som finns i mitt liv!!! Nu funderar ja på att om ja ska bege mig ut på en springtur i regnet men får se, har prov i engelska i morgon och kanske borde träna lite på de hehe men nu blir det iaf mat så vi hörs later PUSSSS

Väntar...

Hejsan hoppsan. slutade precis, fick gå lite tidigare :) Sitter nu i skolan och väntar på min kära mammi som ska hämta mig, sen ska vi hem och rida pållarna. Antar att ja kommer att få sitta här i minst en timme :/ booooring, men tur då att man har data:) Tyvärr är det inte lika fint väder i dag som i går och en aning kallare men men det är ju så april månad är hehe. hörs sen pussss

Trååk!

Uschuschusch, sitter på tråkig engelska lektion, har svenska och IGU kvar innan ja slutar för dagen.. hatar lååånga dagar.. många kanske inte tycker de e så långa dagar men jämfört med vad ja har dom andra dagarna så e de här en långt dag med bara trååååkiga lektioner...

Skolan!

Godmorgon :) hade sovmorgon i dag till 09.30 skulle ha åkt med pappa vid 7 men han va så snäll som kunde skjutsa vid 08.30 :) blev att sitta och kolla på när min klass hade idrott och nu sitter jag på tråkig naturkunskap lektion som vi egentligen inte gör någonting på haha rätt chill ändå, slutar kl 4 i dag :/ jag som hade tänk hinna hem och sola men de får vi göra i morgon om det är fint väder då :) Ska hem och rida sen blir det ut på en springtur:)

Ensamheten tar död på mig..

Ligger i sängen just nu, kollat på lite program och just nu är det Anna Anka söker assistent. E på lite jobbigt humör, känner att ja inte vill vara ensam just nu :( HATAR seriöst att vara själv, värsta som finns!!någnon som vill komma och hålla mig sällskap????? varit hemma varje kväll helt själv nu sen i fredags :O så ska försöka ge mig ut och göra nått i morgon!!

Promenad

Nyss hemkommen från en härlig promenad med min lilla vovve! :D

Ansiktsmask :D

Tjululu igen ;)
Sitter här nu med ansiktsmask, fixat naglarna lite också, håret och kroppen ;) haha tänkte ta och göra en chokladkaffelatte också, lite onyttig får man väl ända vara haha, fundera på om ja skulle ut och ta en till liten promenad, går ju inte att få för mycket "underbart väder" haha :P
slänger upp en liten bild också på hur vacker jag är just nu haha

städa, städa och städa hihi

Nyss städat genom huset lite, plockat undan grejor för städarna kommer på fredag och orkar inte göra de i morgon haha :P Funderar på att åka till Sigtuna och äta glass och låta hästarna vila i dag :)
haha en bild som skulle vara typiskt mig xD

Back från springturen! :D

Nu är man tillbaka efter härliga springturen, men satan i gatan va varmt det var och brände mig faktiskt lite på ena armen haha xD Upp och ner i backar på grusväg och sandväg, stanna ungefär på halva vägen och stretcha och gjorde lite styrke övningar hehe 2010 here i come :D Nu blir det att plocka undan lite disk och sen lägga ansiktsmask osv :D får bli en "skönhetsdag" haha xD
okeej.. ni får vrida på huve:P
En bild från i förrgår :)

VILKET VÄDER!!

Ligger just nu ute på Jacuzzilocket på altanen och solar i bara bikini!! de trodde man inte för någon vecka sen när de va fullt med snö! vet inte va vädergudarna där uppe håller på med ibland haha:O sååå härligt, och snart blir det ut på en springtur! :)

Lov, tävling och träning!

Heejhopp!!
inte vart så mycket bloggning nu, inte haft varken tid eller lust tyvärr.
Mitt lov spenderades mest med Bellabus och party varje kvälll nästan, skit skoj!
I helgen så blev det en lugn helg, tävlade i lördags. Gick faktiskt riktigt bra tyckte jag på min lilla buspojke. De ända som behövs är att han ska lugna ner sig lite och visa sitt riktiga jag på tävling så som han är hemma, även fast han blir mycket flottare på tävling så måste han kunna kontrollera sig själv, osv..men träning ger färdighet!
Har bestämt mig nu att ja ska bli fin för sommar 2010 så nu är det träning som gäller, Vi har ju ätit GI mat dom senaste månaderna och godis och glass gillar ja ju inte heller vidare mycket så det är inge problem, träning träning och åter igen träning. Var ute i går och sprang i 5,3 km ungefär, eller sprang ju absolut inte hela vägen för de orkar ja knappats men haha man känner sig så otroligt duktig och glad efteråt! så nu blir de ut och springa varje dag!!!

Glad påsk!

Gleðilega páska!

Hejsan och godmorgon!
Har precis ätit frukost och gjort mig i ordning. Vi ska snart åka till Strömmen, jag, mamma och min kusin för att shoppa lite! :) i kväll blir det påskmiddag och mys. wiho fick mitt första påskägg nu av farmor, godis och pengar vare :D

blev ingen holmenkolmen..

Blev inge fik på Holmenkolmen.... blev tydligen för sent, så har man fixat sig i onödan då, menmen blir väl att sitta och dö här. Farmor ska göra vofflor och kaffe som vi ska äta snart. Suuuuger verkligen att inga affärer är öppna, men blir förhoppningsvis en sväng i morgon.
puss

Oslo

Hejhopp och godmorgon, Kom till farmor och farfar i går vid 1 ungefär. Sov nästan hela vägen, eller va vaken i kanske 4 timmar bara så de va skönt :) gjorde inte alls mkt när vi kom fram, fixade naglarna och sen på kvällen åkte jag in till Fridays i Oslo med min kusin och hennes två tjejkompisar, trevligt trevligt :). I dag så vaknade ja vid 11 och vi åt frukost och nu gör vi inte så mycket, funderar på att åka till Holmenkolmen och fika lite senare :)
Jag saknar dig <3

Underbar kväll!!

Hejhopp, Tim åkte hem för en liten stund sen, jag har precis packat klart nästan allt tror jag, och jag hoppas att jag inte har glömt någonting! Känner att ja börjar få ont i halsen :/ men huvudet e bättre iaf! :) åker till Norge nu kl 3 i natt så kanske ska ta och försöka sova någon timme bara så jag kan sova resten i bilen :) Kommer hem på måndag igen. Kommer sakna vissa personer en hel del hehe!! Jag hade iaf en UNDERBAR kväll. Godnatt!!<33

RSS 2.0